Årets Pionjär

Priset Årets Pionjär 2023 går till en entreprenör med mycket initiativkraft och stor känsla för affärer inom ett livsviktigt område.

Som 15 åring kom hon till Sverige och fick starta om. Efter en karriär inom sjukvård och en konkurrent tog hon, av ren frustration, klivet att starta eget. Drivkraften är att patienter aldrig ska behöva stå utan den medicin som de mår bästa av.

Årets Pionjär 2023 är Nicky Nadem med företaget AtriumsRx AB, med hela världen som arbetsfält för att förvärva livsviktiga läkemedel som saknats eller restnoterats  på den svenska marknaden

AtriumsRx AB verkar inom den svenska hälso- och sjukvårdssektorn för att förbättra tillgängligheten av nödvändig medicinsk vård. Företaget har specialiserat sig på att förvärva livsviktiga läkemedel som tidigare saknades på den svenska marknaden.

Årets Unga Pionjär

Priset Årets Unga Pionjär 2023 går till en ung akademiker som fick möjligheten att experimentera. Fascinationen höll honom igång dygnet runt, för att till slut resultera i det företag han driver idag. Vatten är det han brinner för och vill inte att det ska ses som en självklarhet.

Efter att med familjen flytt krig föddes han i Sverige och bodde de första 7 år i Hjulsta. Föräldrarna vill till ett mer svenskt område och han hamnade i Tullinge. Trots att föräldrarna inte fått arbeta inom det de var utbildade i har han på ett målmedvetet vis skapat sig en egen karriär. 

Quandify AB har tagit fram en innovativ hårdvara som är utformad för att övervaka vattenanvändning i realtid. Företaget hjälper på så sätt sina kunder att effektivisera sin vattenanvändning, spara pengar och bidra till en mer hållbar framtid.

Årets Nystart

Priset Årets Nystart 2023 går till en folkkär entreprenör som introducerat sina rötters kokkonst i allas våra kök. Hon har på ett strategiskt vis positionerat sig själv i olika kanaler och numera även lanserat färdigproducerade produkter för att på sikt reducerat varumärkets beroende av henne.

Efter att ha flytt flera krig och uppbrott kom hon till Sverige 1987 som 5 åring. Idag sprider hon sin passion för mat.

Årets Nystart 2023 är Zeina Mourtada med företaget Zeinas Kitchen AB, för sin positivism och långsiktighet.

Zeinas Kitchen AB är ett konsumentvarumärke inom dagligvaruhandel som erbjuder ett brett utbud av produkterkategorier med tydlig koppling till mat från Mellanöstern. Syftet är att föra en bit av Mellanösterns smaker och kulinariska traditioner närmare den svenska konsumenten.

VILL DU BLI

ÅRETS Pristagare? 

Share This